Vision: Vi vil udfordre og udvikle eleverne fagligt - sammen med forældrene danner vi livsduelige og demokratiske mennesker

.

Musikken

Hasle Skole  prioriterer musik højt. Bl.a. tilbyder vi musik og bevægelse, har skolekor og samarbejder med Århus Musiksskolekole.
Klik her og læs om Hasle- og Interskolens kors julekoncert i Musikhuset den 18. december 2017, kl. 17.00.

Kvalitetsrapport

Musik & bevægelse

Livet på skolen

Små komponister

2.a og 4.c har netop deltaget i en to dages musik workshop, Figura. Ideen med Figura var, at klasserne i små grupper og sammen med deres musiklærere og to musikere skulle prøve at komponere små musikhistorier til deres egne små selvskrevne tekster. Musikhistorier er små fortællinger, som appelerer til fantasien og lægger op til at man kan lege med lyde og stemninger, ved at bruge alle mulige slags instrumenter samt andre rekvisitter med lyd. Det blev både til poser med vand, en sav, plasticrør samt forskellige stemmelyde. Forløbet blev afsluttet med en lille koncert med 2. årgang som publikum.

Nyhed billede

E-mail: [email protected]      Digital post: klik her