mail          Læs skolebestyrelsens og MED-udvalgets høringssvar vedr. besparelser 2018 her

.

Musikken

Hasle Skole  prioriterer musik højt. Bl.a. tilbyder vi musik og bevægelse, har skolekor og samarbejder med Århus Musiksskolekole.
Klik her og læs om Hasle- og Interskolens kors julekoncert i Musikhuset den 18. december 2017, kl. 17.00.

Kvalitetsrapport

Besøg af DR Ultra Nyt

Fokus på skilsmisse

Ultra Nyt værten Anna Ultra Nyt værten Anna
DR Ultra sætter i hele uge 35 fokus på skilsmisse set ud fra børns perspektiv. I samarbejde med Børns Vilkår vil DR Ultra gøre de 7-12-årige og deres forældre klogere på det svære emne.
På Hasle skole har vi igennem de sidste 3 år kørt ugentlige skilsmissegrupper, hvor børn af skilte forældre mødes og snakker om alt fra småt til stort i forhold til det at være skilsmissebarn. Flere af børnene fra Hasle skole kan ses i DR Ultras udsendelser i uge 35 eller på Ultra hjemmeside på DR.dk

E-mail: [email protected]      Digital post: klik her